Kontakt

Söker du förändring?

I Edsbyn och Alfta finns många företag, stora som små. Inom ett antal år kommer vi att ha behov av att rekrytera personal. Är du en av dem?

I vår kommun kan du hitta bra jobb men också tillgång till bra skola och nära fritid för dig och dina barn. Med nära fritid menar vi tillgång till två badhus, sporthallar, inomhushallar för hockey och bandy, skidspår, motionsspår, golfbana, slalombacke, bikepark, ridhus, tennis-, padel- och bowlinghallar samt ett rikt och varierat kulturutbud allt inom ett nära avstånd. Vill du ha mera puls ibland så ligger vi nära både fjäll, hav och större städer som Gävle, Falun och Stockholm.

I vår kommun finner du också två av de hälsingegårdar som utsetts till världsarv.

Ovanåkers kommun som arbetsgivare ser inom en 5-årsperiod att vi har flera pensionsavgångar, exempelvis inom IT, äldreomsorg och skola.

Vill du veta mer om arbete inom Ovanåkers kommun? Kontakta HR-chef Maria Kihlström, tfn 0271-574 17.

I kommunen finns ca 750 verksamma företag inom vitt skilda områden. Vi är stora inom bland annat fönstertillverkning, kontorsmöbler, avancerad teknik och skogsindustri.

Svenska Fönsters logotyp

Svenska Fönster än en av Sveriges ledande och mest miljövänliga fönstertillverkare. För att ha engagerade, ansvarsfulla och friska medarbetare jobbar Svenska Fönster aktivt med friskvård och arbetsmiljö. Alla medarbetare är involverade i Svenska Fönsters arbete med ständiga förbättringar.

Tfn 0271-291 00

www.svenskafonster.se Länk till annan webbplats.

Edsbyverken logga


AB Edsbyverken grundades redan 1899 och i mer än 100 år har verksamheten i Edsbyn varit baserad på möbler.

Idag är Edsbyverken en av Skandinaviens ledande tillverkare av kontorsmöbler.

Tfn 0271-275 00
www.edsbyn.com Länk till annan webbplats.

Nefab logga


Nefab erbjuder ett brett utbud av förpackningslösningar för transport och materialhantering. Mångårig erfarenhet gör det möjligt för Nefab att tillhandahålla kundanpassade lösningar för alla behov.

Tfn 0771-590 000
www.nefab.se Länk till annan webbplats.

Fler företag i kommunen

Kontakt

HR-chef

Maria Kihlström
Tfn 0271-574 17
E-post maria.kihlstrom@ovanaker.se

Senast uppdaterad