Företagarlunch lockade många

En gång i månaden bjuder vi in till företagarträffar. Denna gång blev det lapp på luckan då många var intresserade av att delta.

Vi har våra företagarträffar dels för att få en närmare kontakt med näringslivet, men vi vill även att våra lokala företag ska kunna göra fler och bättre affärer med varandra. Vi skapar mötesplatsen, och företagarna fyller den med innehåll! Säger Fredrik Persson, Näringslivsutvecklare på Ovanåkers kommun.

Företagsträffarna sker en gång i månaden och finns för att företagare i Ovanåkers kommun. Du som är företagare eller aktiv i näringslivet i Ovanåkers kommun är välkommen till våra företagsträffar. Du som företagare får ta del av studiebesök, föreläsningar och gäster samt möjlighet att nätverka och kanske hitta nya samarbetspartners och kunder. Du får också träffa delar av kommunledningen och se vad kommunen har att erbjuda dig. Träffarna arrangeras nio gånger per år, alltid sista onsdagen i månaden. Håll utkik efter företagsträffarna och hur du anmäler dig på vår hemsida och i våra sociala medier.

Senast uppdaterad