Kontakt

År 6A/B

I klass 6A går det 18 elever och i 6B går det 14 elever. Klasslärare är Ann Westin, Calle Kopparmalms och Carina Malm. I klassen arbetar även Martin Frid.


Vinterlöv

 

Kontakt

  • ann.westin@utb.ovanaker.se
  • calle.kopparmalms@utb.ovanaker.se
  • carina.malm@utb.ovanaker.se
  • Klasstelefon: 072 - 205 64 91

Hej!

 

Friluftsdag

På onsdag V.8 har eleverna friluftsdag. Mer info  Länk till annan webbplats. finns att läsa om ni klickar på denna länk. Se över utrustning redan nu.

Träningsläger V.9 kommer alla elever i årskurs 6 på Celsiusskolan att ha träningsläger i de tre basämnena (Svenska, Engelska och Matematik). Denna vecka kommer schemat att se annorlunda ut och eleverna kommer att delas in i olika grupper. Vi kommer då att få hjälp av speciallärarare från högstadiet.

Läxhjälp måndagar. Vi kan nu erbjuda läxhjälp på måndagar 14.00 - 16.00. Till denna brukar vi ta in anmälan på torsdagar för att vi ska veta hur mycket personal som behövs. Läxhjälpen är ett utmörkt tillfälle att jobba igen saker de missat vid sjukdom, eller om man vet med sig att man behöver träna mer på vissa saker. Ska ert barn vara kvar, så skicka gärna med en frukt eller en macka de kan äta under tiden.

"Kläder efter Väder" Vi har en härlig (om man gillar snö) vinter med mycket snö och minusgrader. Men många elever har dåligt med varma kläder med sig och vill därför vara inne på rasterna för att de fryser, eller för att det är "för mycket snö". Detta gör att många elever väljer att stanna inne, och vissa väljer att gå runt i högstadiets lokaler. Prata med era barn om att de ska vara ute på rasterna och hjälp dem med att se till att de får med sig passande kläder efter väder.

OMBYTE Eleverna i 6A & 6B har idrott måndagar & fredagar. Då ska eleverna byta om och duscha efter idrotten. På sporthallen finns det duschbås där eleverna kan gå in, duscha och byta om. Just nu är det ungefär hälften av alla elever som byter om/duschar.

Om ni endast behöver skicka meddelande, använd Admentum och skicka era meddelanden där. Vid behov av samtal så ring på klasstelefonen, 072 205 64 91.

VECKA 7

6A

6B

Sluttider

Måndag:

idrott inne, ombyte och handduk.


Läxhjälp 14.00 - 16.00

Måndag:

idrott inne, ombyte och handduk


Läxhjälp 14.00 - 16.00

14.00

Tisdag:


Tisdag:

 

14.20Onsdag:

Bad

Läxhjälp 14.00 - 15.00

Onsdag:

Bad

Läxhjälp 14.00 - 15.00

14.00

Torsdag:

FysikprovTorsdag:

Fysikprov

14:20

Fredag:

idrott inne /ute (Info kommer)

Fredag:

idrott inne /ute (Info kommer)

12.00


Kontakt

Senast uppdaterad

Länken du klickade på är inte tillåten på den här enheten.