Kontakt

År 4A & 4B

I klass 4A går det 17 elever och i 4B går det 17 elever. Klasslärare är Ann Westin, Calle Kopparmalms och Carina Malm.

 

Vitsippor

Vecka 19

Hej därhemma!

I tisdags hade vi en fantastisk eftermiddag på gårdtjärnsberget tillsammans med våra duktiga elever. Vi hittade totalt 5 kontroller vid backen och hade en mysig fikapaus uppe vid de stora stenarna längs motionsspåret. Några elever avslutade dagen med att klättra upp för stupet för att titta på utsikten. Vi hoppas att eleverna fått "blodad tand" för hittaut och att de tillsammans med er fortsätter att samla kontroller. Vi är med i en skolutmaning där eleverna samlar poäng tillsammans och där de bästa klasserna har chans till fina priser!

Vecka 20 kommer vi att börja med elevsamtal. Hör av er om vilken dag/tid som passar er så återkommer vi med en tid som funkar. Vi tänker oss samtalen som de vi hade under hösten där mötet sker via Google Meet. De flesta möten kommer att ske under skoltid och då sitter en av oss lärare på skolan tillsammans med eleven och ni föräldrar hemma eller på ert jobb.

Idrott&slöjd: Eleverna kommer att fortsätta att ha dessa två ämnen utomhus fram till sommaren. Därför är det viktigt att man har med sig "kläder efter väder". Eleverna ska byta om och duscha efter idrott, så skicka med ombyteskläder och handduk.

Linn Lundqvist och Ida Bergman finns med som resurser i klassen under olika dagar.

Viktigt, om ditt barn inte ska bada eller vara med på idrotten av någon anledning så måste ni skicka ett meddelande via Admentum till oss.

Tänk på: Kläder efter väder, eleverna är ute på rasterna.

Bra att ha koll på under vecka 20


4A

4B

Sluttider

Måndag: slöjd utomhus

Idrott utomhus


Måndag: slöjd utomhus14.20

Tisdag:

Tisdag:


14.00

Onsdag: Ingen läxverkstad


Onsdag: Ingen läxverkstad14.00

Torsdag:

Ledig, helgdag

Torsdag:

Idrott utomhus

14.20

Fredag:Idrott utomhus

Fredag: Idrott utomhus

12.00


Text

Text

Kontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad