Kontakt

År 6A/B

 

I klass 6A går det 18 elever och i 6B går det 15 elever. Klasslärare är Ann Westin, Calle Kopparmalms och Carina Malm. I klassen arbetar även Martin Frid.

 

Kontakt

  • ann.westin@utb.ovanaker.se
  • calle.kopparmalms@utb.ovanaker.se
  • carina.malm@utb.ovanaker.se
  • Klasstelefon: 072 - 205 64 91

Hej!

Vi har nu hunnit med att träffa många av er föräldrar under utvecklingssamtalen och det är alltid trevligt att få en pratstund med er tillsammans med eleven. Om du inte bokat tid för samtal skickar vi ut förslag på dag och tid.

Under de senaste veckorna har de flesta av eleverna gjort de nationella muntliga proven i svenska och engelska. Vi fortsätter med proven nästa vecka.

I onsdags var det äntligen dags att träffas i tvärgrupper 1-6. Det var tio grupper som leddes av våra sexor och vi har fått höra från elever och lärare att de hade skött det galant:)

Elevernas bad utgår vecka 45+47 på grund av att det då är upptaget av högstadiet. Som det ser ut nu så kommer vi att hinna med ett badtillfälle före jullovet och det bli i så fall onsdag den 21/12, återkommer om det.

OMBYTE Eleverna i 6A & 6B har idrott måndagar & fredagar. Då ska eleverna byta om och duscha efter idrotten. På sporthallen finns det duschbås där eleverna kan gå in, duscha och byta om. Just nu är det ungefär hälften av alla elever som byter om/duschar.

Mvh Ann Calle Carina

Om ni endast behöver skicka meddelande, använd Admentum och skicka era meddelanden där. Vid behov av samtal så ring på klasstelefonen, 072 205 64 91.

VECKA 47

6A

6B

Sluttider

Måndag:

Killarna har idrott inne, ombyte och handduk.

 

Tjejerna har gruppstärkande övningar i klassrummet med Linda Sandell under idrottslektionen.

Måndag:

idrott inne, ombyte och handduk


14.00

Tisdag:

Språk

Tisdag:

Språk


14.20Onsdag:


Onsdag:


14.00

Torsdag:

Språk


Torsdag:

Språk


14:20

Fredag:

Tjejerna har idrott inne, ombyte och handduk.

Killarna har gruppstärkande övningar i klassrummet med Linda Sandell under idrottslektionen.

Fredag:

idrott inne, ombyte och handduk

12.00


Kontakt

Senast uppdaterad

Länken du klickade på är inte tillåten på den här enheten.