Kontakt

Lillboskolan

Lillboskolan

På Lillboskolan går 144 elever i årskurserna förskoleklass till 6. Här finns också fritidshemmet Gläntan och en förskola (Tuvans förskola) för 1-5 åringar.

Skolan ligger strax utanför Edsbyns kärna och har närhet till både simhall, skidspår, isbana och naturen. På skolan arbetar vi enligt profilen idrott och hälsa vilket bland annat innebär att eleverna har någon fysisk aktivitet på schemat så gott som dagligen. Skolan har också en stor skolgård som inbjuder till lek och rörelse.

Vi arbetar tillsammans för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för eleven.
Våra ledord är, precis som på de anda grundskolorna i Edsbyns rektorsområde: Visa vänlighet och ta ansvar.
Ett av våra verksamhetsmål på skolan är matematik vilket bland annat kan märkas när eleverna arbetar i mattetvärgrupper.

En hög lärartäthet ger oss stora möjligheter att anpassa vår undervisning efter de behov som finns, arbeta förebyggande samt skapar utrymme för pedagogiska diskussioner som utvecklar skolan och undervisningen framåt.

På Lillboskolan har vi under de senaste åren fördjupat oss inom specialpedagogik genom både utbildningar och ett tätt samarbete med elevhälsan för att kunna ge alla elever på skolan det stöd som behövs.

Fritidshemmet Gläntan erbjuder en strukturerad fri verksamhet där elevernas intressen tas tillvara genom tex motorikbana i gymnastiksalen eller skapande.

Kontakt

Tillförordnad rektor

Britt-Inger Robertsson
Tfn. 0271-571 73
E-post britt-inger.robertsson@ovanaker.se

Biträdande rektor

Ola Larshans
Tfn. 0271-572 54
E-post ola.larshans@ovanaker.se

Postadress

Lillboskolan F-6
Ovanåkers kommun
828 80 Edsbyn

Besöksadress

Lillbovägen 15
828 30 Edsbyn
Visa på kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad