Kontakt

Lillboskolan

Utsidan av Lillboskolan

På Lillboskolan går det drygt 150 elever i årskurserna förskoleklass till 6. Här finns också fritidshemmet Gläntan och en förskola för 1-5 åringar.

Skolan ligger strax utanför Edsbyns kärna och har närhet till både simhall, skidspår, isbana och naturen. På skolan arbetar vi enligt profilen idrott och hälsa vilket bland annat innebär att eleverna har någon fysisk aktivitet på schemat så gott som dagligen. Skolan har också en stor skolgård som inbjuder till lek och rörelse.

Vi strävar efter att arbeta tillsammans för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för eleven. Ett av våra verksamhetsmål på skolan är matematik vilket bland annat kan märkas när eleverna arbetar i mattetvärgrupper.

En hög lärartäthet ger oss stora möjligheter att anpassa vår undervisning efter de behov som finns, arbeta förebyggande samt skapar utrymme för pedagogiska diskussioner som utvecklar skolan och undervisningen framåt.

På Lillboskolan har vi under de senaste åren fördjupat oss inom specialpedagogik genom både utbildningar och ett tätt samarbete med elevhälsan för att kunna ge alla elever på skolan det stöd som behövs.

Fritidshemmet Gläntan erbjuder en strukturerad fri verksamhet där elevernas intressen tas tillvara genom tex motorikbana i gymnastiksalen eller skapande.

Lillboskolans skylt

Skylt på Lillboskolans vägg.

Kontakt

Tillförordnad rektor

Britt-Inger Robertsson
Tfn. 0271-571 73
E-post Britt-Inger.Robertsson@ovanaker.se

Biträdande rektor

Ola Larshans
Tfn. 0271-572 54
E-post ola.larshans@ovanaker.se

Postadress

Lillboskolan F-6
Ovanåkers kommun
828 80 Edsbyn

Besöksadress

Lillbovägen 15
828 30 Edsbyn
Visa på kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skolsköterska

Carina Asp
Tfn 0271-571 14
E-post carina.asp@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2020-09-03 14.42