Kontakt
Barnwebben många språk menyikon

Många språk

Kan du andra språk än svenska? Vi har barnböcker på flera språk. Det finns till exempel böcker på engelska, spanska, finska, arabiska, tigrinska, persiska och polska.

Om det är någon särskild bok eller något särskilt språk du saknar så fråga någon av oss på biblioteket. Det vi inte har själva kan vi ofta låna hit. Att beställa barnböcker är gratis.

Om du talar arabiska, engelska, franska, kinesiska, persiska, ryska eller spanska kan du läsa om böcker på Internationella biblioteketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där hittar du också tips på musik, film och länkar. Om du talar något annat språk hittar du de böckerna i Internationella bibliotekets katalog, som också finns på bibliotekets webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Världensbibliotek.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du e-böcker och e-ljudböcker på många olika språk. Det är gratis att låna och biblioteket är öppet för alla. Du behöver registrera dig med din e-postadress och fysiskt befinna dig i Sverige.

Bläddralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en ny app för mobil och surfplatta med e-böcker på nationella minoritetsspråk. I nuläget finns böcker på romani chib och samiska.

Barnwebben vad händer menyikon
Barnwebben Läsa på annat sätt menyikon
Barnwebben många språk menyikon
Barnwebben kontakt menyikon

Kontakt

Barnbibliotekarie

Karin Lindh
Tfn 0271-571 55
E-post karin.lindh@ovanaker.se

Biblioteksassistent

Anna-Lena Backlund
Tfn 0271-571 57
E-post anna-lena.backlund@ovanaker.se

Edsbyns bibliotek

Tfn 0271-571 51 info
0271-571 50 utlån
E-post edsbyns.bibliotek@ovanaker.se

Alfta bibliotek

Tfn 0271-572 70
E-post alfta.bibliotek@ovanaker.se

Senast uppdaterad