Kontakt

Om webbplatsen

Ovanåkers kommuns webbplats är en av flera kanaler som används för att ge information till medborgare och andra besökare. Det dagliga arbetet med webbplatsen sköts av informationschef, webbutvecklare och förvaltningarnas webbredaktörer.

Rekommenderade webbläsare

Vi rekommenderar att du använder nyare programvara för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt. Den här webbplatsen är byggd för den senaste webbläsaren men fungerar även med äldre versioner men en del av layouten går förlorad.

Sökfunktion

Ett enkelt sätt att hitta till rätt sida är att söka i sökrutan som finns högst upp på alla sidor.

PDF-dokument

Ett flertal dokument är i formatet PDF (Portable Document Format) till vilken du behöver ha exempelvis Adobe Acrobat Reader eller annan läsare installerad på din dator. Ny version rekommenderas - många problem med att öppna eller skriva ut PDF-filer beror på att gamla versioner används.

Om innehållet

Det kan inte uteslutas att felaktiga uppgifter kan förekomma på webbplatsen p.g.a. tekniska fel eller andra omständigheter. Skiljer sig webbversionen från originaltexten är det alltid den senare som gäller.

Bilder

Det är inte tillåtet att ta bilder från dessa sidor och använda i andra sammanhang. Kontakta kommunikation@ovanaker.se vid önskemål om användning av bilder.

Kontakt

Kommunikationschef

Ulrica Leandersson
Tfn 0271-571 20
E-post ulrica.leandersson@ovanaker.se

Kommunikatörer

E-post kommunikation@ovanaker.se

Senast uppdaterad