Kontakt

Sunnangården

Sunnangården ligger centralt i Alfta.

På Sunnangården finns personal tillgänglig dygnet runt, där personalen arbetar utifrån varje persons enskilda hjälpbehov. Varje boende har en egen kontaktpersonal som ska bevaka dennes intressen.

På varje enhet finns tillgång till tv med video/dvd. Sunnangården har en stor samlingssal där man har olika aktiviteter och arrangemang. I huset finns även tillgång till afasiträning och en restaurang för matgäster både från boende och utifrån.

Avdelningar

Björkbacken

Björkbacken finns på​ Gamla Anneforsvägen 10 I och består av sju lägenheter på 40 kvm, två rum och kokvrå. Varje lägenhet har egen toalett med dusch. Det finns även gemensamma utrymmen som består av kök med en stor altan utanför samt vardagsrum med tv.

Blåklinten

Blåklinten finns på Gamla Anneforsvägen 10 R och består av åtta lägenheter. Storleken på lägenheterna varierar från ett rum på 21 kvm till två rum med kokvrå på 34 kvm. Alla med eget badrum. De gemensamma utrymmena består av kök, vardagsrum, stor uteplats och en underbar liten innergård med fontän.

Sunnanbacken

Sunnanbacken finns på Gamla Anneforsvägen 12 och består av åtta lägenheter. Varje lägenhet har kokmöjlighet och kylskåp samt eget badrum. Storleken på alla är 58 kvm. De gemensamma utrymmena består av kök, vardagsrum en stor fin altan och en liten trädgård.

Tyck till och lämna dina synpunkter

Socialförvaltningen i Ovanåkers kommun vill utvecklas och bli ännu bättre på att ge ett gott bemötande och en service av hög kvalitet. Därför vill vi gärna ha synpunkter på våra verksamheter, allt för att bli bättre. Alla synpunkter ger oss tillfälle att förbättra vår verksamhet, därför tar vi alla synpunkter och klagomål på allvar.

Tyck till - lämna dina synpunkter här.

Kontakt

Enhetschef

Lolita Frisk
Tfn 0271-572 99
E-post lolita.frisk@ovanaker.se

Björkbacken

Gamla Anneforsvägen 10 I
822 30 Alfta
Tfn 0271-571 37
E-post: Björkbacken

Blåklinten

Gamla Anneforsvägen 10 R
822 30 Alfta
Tfn 0271-573 19
E-post:Blåklinten

Sunnanbacken

Gamla Anneforsvägen 12
822 30 Alfta
Tfn 0271-571 48
E-post:Sunnanbacken

Senast uppdaterad