Carolina Klûft

Lägg till i kalendern! - Folkhälsoveckan vecka 37

Under årets folkhälsovecka föreläser Cajsa Tengblad under temat - Ta hand om dig - nycklar till självomsorg. Hur kan vi leva ett hållbart liv där det viktiga får plats?

Varje höst under vecka 37 arrangerar Ovanåkers kommun i samarbete med hälsocentralerna en Folkhälsovecka i syfte att öka kunskapen om och väcka intresse för vad folkhälsa innebär. I år infaller folkhälsoveckan mellan den 9 - 15 september.

Folkhälsoveckans aktiviteter ska vara gratis för att alla ska ha chansen att delta. Föreningar och företag arrangerar bland annat prova-på-aktiviteter och kommunen brukar bjuda på någon kunskapshöjande aktivitet.

Var med och arrangera aktiviteter!

Vill din förening eller företag arrangera en gratis aktivitet i samband med Folkhälsoveckan och synas i programmet? Beskriv den aktivitet du/ni vill arrangera så kortfattat som möjligt. Uppge kontaktperson och om aktiviteten kräver anmälan.

Anmäl aktivitet till folkhalsa@ovanaker.se senast den 12 augusti.

 

Delta som utställare på Pensionärsmässan

Måndagen den 9 september kommer en pensionärsmässa att hållas i både Edsbyn och Alfta. Förra året var evenemanget på grusplanen bakom Celsiusskolan i Edsbyn och blev ett mycket populärt och välbesökt evenemang.

Edsbyn 9/9 kl 10:00-12:00, Öjeparken

Alfta 9/9 kl 14:00-16:00 i Forsparken

Vill ni vara med och visa upp er förening och er verksamhet för äldre?

Anmäl er till folkhalsa@ovanaker.se senast den 12 augusti.

Märk med Pensionärsmässan 9/9

Senast uppdaterad