Kontakt

Frukostmöten för företagare

Frukostmöten för företagare anordnas en gång i månaden för företag som är registrerade i Ovanåkers kommun. Syftet är att företagare ska träffa kommunledningen och att företagare träffar varandra.

Det är ett tema vid varje frukostmöte som normalt växlar mellan Edsbyns Hotell och Alfta Gästgiveri sista onsdagen i månaden utom juni, juli och dec.
Det är information och diskussion om aktuella frågor som berör hela näringslivet, stora som små företag.

För en personlig inbjudan, meddela näringslivskontoret din mailadress.

Kommande frukostmöten

Datum

Plats

Gäster

29 maj 2019
kl. 7.30-9.00

Hälsingegård Ol-Anders i Alfta

Välkommen till vårens sista företagarfrukost!

Denna gång blir det två programpunkter – Sommaren i Ovanåker och Företagsklimat.

Vi inleder med Sommaren i Ovanåker där kulturchef Carina Ulfsdotter berättar om Hälsingegård Ol-Anders som fortsätter att locka besökare till bygden. Hanna Alfredsson berättar vad det innebär om vi blir Biosfärområde och Leder Hälsingeskogen får ge en rapport hur de jobbar. Elisabeth Eriksson, ordförande i Stora Hälsingegårdars väg ska berätta om deras satsning mot en destinationsutveckling samt Helena Näslund berättar om projektet Förädlingsmackapären och hur en Lokal Utvecklingsplan kan ligga till grund för fortsatt arbete mot en destinationsutveckling.

Klockan 08.30 lämnar vi ordet till regionchef Lotta Pettersson från Svenskt Näringsliv, som berättar om enkätsvaren kring företagsklimatet.

Givetvis kommer de nya turistbroschyrerna finnas tillgängliga!

Ovanåkers kommun och Svenskt Näringsliv bjuder på smörgåstårta. Anmäl dig till Lina Kronberg på e-post lina.kronberg@ovanaker.se senast 26 maj.

Väl mött!


Kontakt

Näringslivskontoret

Tfn 0271-570 00 vx
E-post naringslivskontoret@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-05-23 10.33

Tyck till om sidan