Kontakt

För dig som är arbetsgivare

AME Arbetsmarknadsenheten har kontakt med en stor skara av arbetssökande med olika bakgrunder, med eller utan yrkeserfarenhet. De flesta persontyperna finns hos oss.

Vår jobbguide är ute på de lokala företagen och matchar arbetssökande med företagens behov. Vår ambition är att underlätta administrationen och att ge snabb service.

Genom vår verksamhet får vi möta många personer som letar efter arbete. Vi lär känna dessa personer och kan därför stötta ert företag med att få kontakt med rätt person när ni letar personal för anställning eller praktik.

Vi stöttar dig som arbetsgivare i kontakterna med Arbetsförmedlingen och för att komma närmre det lokala näringslivet.

Du som arbetsgivare är välkommen att kontakta oss när du behöver personal. Det kan vara så att någon av våra deltagare passar i din verksamhet och i så fall kan de börja med kort varsel.

Ta emot en praktikant?

Så här går det till:

  1. Vår jobbguide besöker gärna ditt företag för att ta reda mer om ditt företag samt praktikplatsen.
  2. Matchning av praktikplats med en arbetssökande.
  3. Arbetssökande och jobbguiden kommer till företaget för att träffa dig som företagare. Jobbguiden sköter det administrativa kring praktikplatsen mellan företaget och Arbetsförmedlingen.
  4. Vår jobbguide följer med jämna mellanrum upp praktikanten på företaget och skulle det av någon anledning inte fungera, avbryts praktikplatsen.

Kontakt

Arbetsmarknadsenheten

Tfn 0271-570 00 (vx)
E-post arbetsmarknad@ovanaker.se

Senast uppdaterad